Site Loader

Hur du hjalper ditt kidsen att komma kvar sin forsta karlek

Vet du hur du kan mildra din son att komma over sin forsta karlek? Den tiden inneha kommit nar din unga tonaring kommer bo med ett brustet hjarta. Dessutom om det blott varje ett kortvarigt omstandighet sa ar det av avgorande signifikans for dem ehuru det inneha betytt ofta i deras liv. Men det ogonblicket brukar komma och faderna eller mammorna maste vara spann foten fran kanjonen.

Det ar riktig att de under alltsammans livet kommer att kanna hjartesorg igen, men kanske ar den forsta en av de viktiga darfor de inte vet hur de amna hantera den. Darfor ar det viktigt att beakta till nagra steg sa att vi kan bidra dem en hand och inte användbart innehåll bevilja dem sjunka. Vill du kanna till vilka stegen ar?

Medlidande med din son eller dotter

Dessutom ifall du tycker att det inte ar en stor faktum, ar det sant att vi plikt placera oss in i deras situation. Darav Det ar vart att kika tillbaka och komma ihag ifall vi upplevde nagot snarlika bred den tiden. Forst enar kan vi komma att forsta dem mer och ta det mer pa allvar, vilket ar hur de behover det. Pa sa fason kan vi alltid informera forut dem hur sa vi kande enar och hur vi lyckades vanda ark. Det basta ar att lyssna pa dem, aven om de stundtals ej vill prata ifall det och de berattar ifall andra olika amnen.

Prov att ej saga de typiska fraserna

I dessa fall ar det ofta vanligt att ljuda sig ryckas med fran: “Det ar inte sa stor grej”, “vilka dumheter” eller “du ar blott ett barnunge”. Pro det ar riktig att nog allting detta ar verklighet men de kommer ej att forsta det gallande det sattet och vi vill ej lagga bransle pa elden. Sa igen, vi tvungen besta spann deras sida, lyssna och samspraka med dem som vi namnde fordom, men gallande ett mer adekvat satt och inse dem forut for dem ar det alltsammans varlden intill en epok som denna.

Prata inte illa ifall den personen

Ifall du korrekt har gjort slut ar det superb att inte dumpa allting detta suger kungen den andra personen. Forut ifall du vill hjalpa din son att komma ovan sin forsta karlek maste du grubbla kungen att han fortfarande kommer att besta valdigt narvarande ett tag. Att trots att man ar arg eller lag sa finns minnet av personen over eftersom vi redan vet att varken dessa minnen eller kanslorna forsvinner over en natt. Forsok foljaktligen fokusera gallande att muntra upp honom men ej underskattning exet. Dessutom om det ar tvattakta att som namnd ar det basta du kan knysta till honom att han amna anordna sig franvarande ett tag tills allt lugnat sig. Det ar inte stadse enkel, men det ar ett av stegen du tvingas ta sa att du ej tanker hela dagen.

Rada nya aktiviteter ifall du vill mildra ditt barnunge att komma over sin forsta karlek

Vi vill inte se dem inlasta hemma och aven ifall de kommer att behova din epok, ar det basta vi kan gora att avleda dem sa massor som mojligt. Du kan delegera vissa aktiviteter till dem for att anordna tankarna pa nagot annat. Kungen synonym metod kan att handla ursprungliga familjeplaner stadse vara ett fason att dumpa nerstamdhet bakom sig. Samt om detta aven dyker upp intermittent, darfor att det ar nagot vanligt, kommer vi att hindra att amnena fokuserar kungen problemet och darmed kan du njuta av din ledighet eller fritid en aning mer.

Lat honom lite sina stunder av lattnad

Vi kommer inte att ryta ut dem varje stig vi ser dem med ett fjarran ansikte eller gratande. Vi tycker om det inte, det ar riktig, men egentligen har varje person forsvinna tider. Detta ar aven bra pro dem, ehuru det ar deras tid att frigora loss. Som vi indikerade, baksida av underben vi kommer att forsoka ar att inte gora det laka dagen eller varje dag, darav det forr radet. Men om han vill ha lite tid att besta solo eller allen, bor vi samt lata honom skrida sin bana gallande detta fason. Absolut inom en kort tid ar allting kvar!

Hela vagen till artikel: Modrar idag » stam » tips » Hur du hjalper ditt avkomma att komma ovan sin forsta karlek

Post Author: culture

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *